Despre noi

Firma NOVA LENTI SRL a fost infiintata in anul 2002. Colectivul care s-a format de-a lungul a 10 ani de activitate a ajuns la maturitatea intelegerii realitatilor romanesti in domeniul deosebit de efervescent al opticii medicale. Continua preocupare pentru cresterea nivelului profesional al angajatilor face din NOVA LENTI una din cele mai dinamice si bine pregatite firme in piata lentilelor de ochelari.
Inceputurile au fost facute prin colaborarea cu producatorul de lentil ILT din Singapore rezultatul fiind brand-ul Legend pentru o gama foarte larga de lentile de serie, colaborare care continua si azi.
Un moment de cotitura in istoria firmei a fost inceperea in Decembrie 2009 a colaborarii cu producatorul Italian de lentile ITAL-LENTI.
Urmare acestei colaborari practic a aparut in Romania un brand nou de o deosebita calitate si care face fata cu succes concurentei acerbe din acest sector.

Produsele ITAL-LENTI sunt realizate prin tehnologiile anilor 2012 avand incorporate cele mai noi descoperiri in domeniu de la creerea suprafetelor progresive FreeForm si ajungand la acoperirile cu tratamente de suprafata de tip antireflex de cea mai inalta performanta.
Un alt capitol al activitatii noastre il reprezinta distributia de rame (monturi) de ochelari de buna calitate avand marci: SELECT, FREEFORM, PERFECT, SCORPION, care acopera o gama foarte larga de forme, dimensiuni, culori, materiale, adresandu-se atat clientilor tineri cat si celor varstnici.
Prin sistemul de distributie asigurat la nivel national, produsele noastre ajung in timp foarte scurt la opticile partenere, acesta constituind un mare atu al firmei noastre.