Despre noi

Firma NOVA LENTI SRL a fost infiintata in anul 2002. Colectivul care s-a format de-a lungul anilor de activitate a ajuns la maturitatea intelegerii realitatilor romanesti in domeniul deosebit de efervescent al opticii medicale. Continua preocupare pentru cresterea nivelului profesional al angajatilor, face din NOVA LENTI una din cele mai dinamice si bine pregatite firme in piata lentilelor de ochelari.
Inceputurile au fost facute prin colaborarea cu producatorul de lentil ILT din Singapore, rezultatul fiind brand-ul Legend pentru o gama foarte larga de lentile de serie, colaborare care continua si azi.
Un moment de cotitura in istoria firmei a fost inceperea in Decembrie 2009 a colaborarii cu producatorul italian de lentile, ITAL-LENTI.
Urmare acestei colaborari a aparut in Romania, un brand nou de o deosebita calitate, care face fata cu succes concurentei acerbe din acest sector.

Produsele ITAL-LENTI sunt realizate prin tehnologii care incorporeaza cele mai noi descoperiri in domeniu, de la crearea suprafetelor progresive FreeForm si ajungand la acoperirile cu tratamente de suprafata de tip antireflex, de cea mai inalta performanta.
Prin sistemul de distributie asigurat la nivel national, produsele noastre ajung in timp foarte scurt la opticile partenere, acesta constituind un mare atu al firmei noastre.